Düdüğümü saat 5 buçukta otobüsüne bindirdik
)) Güldüğüme bakmayın.İnsan çok alışıyomuş yaw...Keşke 3müz bir şehirde olabilseydik.Bu kocaaa şehirde sizler gibi dostlarımın olmaması beni çok üzüo.Kendimi zaman zaman yalnız hissediyorum.Çok bunaldığımda kapıyı çarpıp istediğim zaman gidebileceğim bir dostum olmasını çok isterdim.Yani sizlere daha yakın olabilmeyi isterdim.İnşallah birgün diyelim artık...Olmasa da artık şehir şehir dolaşırım napak yaw
Düdüğümle 10 Mart'ı iple çekiyorduk.O kadar çabuk geçti ki.Gösterinin sonunun geldiğini anladığımda ulan dedim ne çabuk bitti.Gene sona geldik.
Gösteri hakkında dürüst davranıcam.Biz burada herşeyimizi paylaşabilecek düzeye gelebilmişsek dünkü gösteri için doğru yorumlar yapmamız gerek.
Gösterinin başı,remix,ailen ile ilgili anlattıkların çok güzeldi.Baya eğlendirdi.Zaten birçoğunu daha önceden biliyorduk
)))En çok Yılmaz Morgül ile eğlendik.Euhueheue...Neyse zayıf bulduğum yer popstar kısmıydı.Yani Gerdek Star kısımı...Onun dışında herşey çok güzeldi.Sahneye hakimdin.Seyircilerle baya eğlendin :)Hele sonu beni çok duygulandırdı.SİZ GERÇEKSİNİZ SAHTE OLAN BİZİZ.:(Sen bizim için asla sahte olamazsın.Bizi ekranda ki adam ilgilendirmiyor.Sanırım ekran önünden çekilmeni isteyen tek kişi benim sanırım:)))) Belki bir 10 sene sonra bizimde gerçek olduğumuzu anlarsın.
Cacık için düdük bir kaç video çekti.Ben de foto çektim.Fotoları diğer foruma koyarız.Ama videolar cacık seyretsin diye.Sonuçta korsana girer.Koymak doğru olmaz
İşte böyle.Biz Armağanı bu kadar kısa görmeye alışkın insanlar değiliz.Darısı cacığımın başına.Haa bu arada Armağan sen bize içki ikram ettin.Biz hayır dedik.Orda söyleyemedik.Ben bir aydır hap kullanıyorum.Hem antidepresan hem de yosun hapı falan alıyorum.Aynı şekilde Aslıda kullanıo.Yoksa şarap ve votkaya asla hayır diyemem
))
Son olarak Hüs abimizi,deryamızı ve yasinimizi çoook seviyoruz.Hüs abimiz çok candan,çok sıcak.Bize karşı çok iyi.Sanki arkadaşıymışız gibi davranıo.Onuda çoook sevdik.Deryamızı zaten 4 yıldır tanıyoruz
Yasin kankamızıda çok sevioz.Her zaman etrafında ki insanlar bu kadar iyi olur inşallaahh.
He bu arada göbek yapmışızz...En kısa zamanda ona bir çağre bulsan iyi olur Armağan.Her ne kadar beni dinlemiceni bilsemde sanane diceni bilsemde gidişatını hiiiiçççç iyi görmüyorum.Yakında vücudun sana bayrak açıcak...Yeter Armağan yeter bana zarar verdiğin dicek.O göbeğin neden kaynaklandığını bilmediğimi sanma.Auzhauhzauzaza...Bizde içioz ama abarmıyoz yani.Yok tadıda güzel olsa bari.Tahta kurusu gibi.Auzhauhzuazaza...Haa istersen kız,köpür hiç umurumda değil.Sahnede Tshirtini çekiştirdiğini görmediğimizi sanma.Çoook komik oluyosun )))