Rahatsızım
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Rahatsızım

Forum Ana Sayfası

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  

İstanbul Gösterisi

3 posters
YazarMesaj
ginger
Admin
Admin
ginger

İstanbul Gösterisi Empty
MesajKonu: İstanbul Gösterisi   İstanbul Gösterisi EmptyCuma Mart 09, 2007 11:10 pm

Armağan abicim yarın ki İstanbul showunda bol şans diliyorum. Orda olamadığım ve izleyemediğim için çok üzgünüm ama harika bir iş çıkaracağına eminim. Umarım bir gün bir yerde seni izleme şansına erişirim Smile)))

Kızlar sizede rüya gibi bir gece geçirin. Rahat olun. Eğlenin. Anın tadına varın. Tanıdığım ve tanıyan herkese benden çok selam söyleyin. Diğer söylediğim şeyleri unutmayın. Yapabilirseniz seyircilerle konuşun ve ufak bir röp yapın. Nisan sayısına koyalım izleyici görüşleri diye.

Hepimizini çok seviyorum ve herkese tekrar yarın ki büyük gece için bol şans lol!
sunny
Admin
Admin
sunny

İstanbul Gösterisi Empty
MesajKonu: Geri: İstanbul Gösterisi   İstanbul Gösterisi EmptyPaz Mart 11, 2007 3:07 am

Ehehehe hiç üzülme cacığımmm bunun telafisi olacak hemde en yakın zamanda Smile Anladın sen onu...
sunny
Admin
Admin
sunny

İstanbul Gösterisi Empty
MesajKonu: Geri: İstanbul Gösterisi   İstanbul Gösterisi EmptyPtsi Mart 12, 2007 1:12 am

Düdüğümü saat 5 buçukta otobüsüne bindirdik Smile)) Güldüğüme bakmayın.İnsan çok alışıyomuş yaw...Keşke 3müz bir şehirde olabilseydik.Bu kocaaa şehirde sizler gibi dostlarımın olmaması beni çok üzüo.Kendimi zaman zaman yalnız hissediyorum.Çok bunaldığımda kapıyı çarpıp istediğim zaman gidebileceğim bir dostum olmasını çok isterdim.Yani sizlere daha yakın olabilmeyi isterdim.İnşallah birgün diyelim artık...Olmasa da artık şehir şehir dolaşırım napak yaw Smile

Düdüğümle 10 Mart'ı iple çekiyorduk.O kadar çabuk geçti ki.Gösterinin sonunun geldiğini anladığımda ulan dedim ne çabuk bitti.Gene sona geldik.

Gösteri hakkında dürüst davranıcam.Biz burada herşeyimizi paylaşabilecek düzeye gelebilmişsek dünkü gösteri için doğru yorumlar yapmamız gerek.

Gösterinin başı,remix,ailen ile ilgili anlattıkların çok güzeldi.Baya eğlendirdi.Zaten birçoğunu daha önceden biliyorduk Smile)))En çok Yılmaz Morgül ile eğlendik.Euhueheue...Neyse zayıf bulduğum yer popstar kısmıydı.Yani Gerdek Star kısımı...Onun dışında herşey çok güzeldi.Sahneye hakimdin.Seyircilerle baya eğlendin :)Hele sonu beni çok duygulandırdı.SİZ GERÇEKSİNİZ SAHTE OLAN BİZİZ.:(Sen bizim için asla sahte olamazsın.Bizi ekranda ki adam ilgilendirmiyor.Sanırım ekran önünden çekilmeni isteyen tek kişi benim sanırım:)))) Belki bir 10 sene sonra bizimde gerçek olduğumuzu anlarsın.

Cacık için düdük bir kaç video çekti.Ben de foto çektim.Fotoları diğer foruma koyarız.Ama videolar cacık seyretsin diye.Sonuçta korsana girer.Koymak doğru olmaz Smile

İşte böyle.Biz Armağanı bu kadar kısa görmeye alışkın insanlar değiliz.Darısı cacığımın başına.Haa bu arada Armağan sen bize içki ikram ettin.Biz hayır dedik.Orda söyleyemedik.Ben bir aydır hap kullanıyorum.Hem antidepresan hem de yosun hapı falan alıyorum.Aynı şekilde Aslıda kullanıo.Yoksa şarap ve votkaya asla hayır diyemem Smile))

Son olarak Hüs abimizi,deryamızı ve yasinimizi çoook seviyoruz.Hüs abimiz çok candan,çok sıcak.Bize karşı çok iyi.Sanki arkadaşıymışız gibi davranıo.Onuda çoook sevdik.Deryamızı zaten 4 yıldır tanıyoruz Smile Yasin kankamızıda çok sevioz.Her zaman etrafında ki insanlar bu kadar iyi olur inşallaahh.

He bu arada göbek yapmışızz...En kısa zamanda ona bir çağre bulsan iyi olur Armağan.Her ne kadar beni dinlemiceni bilsemde sanane diceni bilsemde gidişatını hiiiiçççç iyi görmüyorum.Yakında vücudun sana bayrak açıcak...Yeter Armağan yeter bana zarar verdiğin dicek.O göbeğin neden kaynaklandığını bilmediğimi sanma.Auzhauhzauzaza...Bizde içioz ama abarmıyoz yani.Yok tadıda güzel olsa bari.Tahta kurusu gibi.Auzhauhzuazaza...Haa istersen kız,köpür hiç umurumda değil.Sahnede Tshirtini çekiştirdiğini görmediğimizi sanma.Çoook komik oluyosun Smile)))

En son tarafından Ptsi Mart 12, 2007 10:42 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Sleeper
Admin
Admin
Sleeper

İstanbul Gösterisi Empty
MesajKonu: Geri: İstanbul Gösterisi   İstanbul Gösterisi EmptyPtsi Mart 12, 2007 1:24 am

puhahhahhaah abi çok komik olmuşş, "antidepresan kullanıyom, aslıda kullanıyo". len gülüzzzz bi sen kaldın kullanmayannn, neyse işe başladığında yada aşık olduğundaaa senide görürüzzz.

hakkaten çok ama çok güsel bir 3 gün geçirdimmm, öncelikle düdüğümm muhteşem bir annen ve muhteşem bir baban var, accaipppp şekerlerrr, benide çok güsel ağırladılar. çooook çoook tşk ederimmm tekrar tekrarr...

gelelim cumartesi gününeeee, herşey çok güseldiii, herşey için çok tşklerrrr ama popstarla ilgili kısmı daha doğrusuu gerdek star kısmı çok sarmadı beni de, ama şaka maka acaip eğlendim, bu arada kızcan, sinir olcan biliyom amaa göbek olmuşş gerçekten yawww Embarassed
sunny
Admin
Admin
sunny

İstanbul Gösterisi Empty
MesajKonu: Geri: İstanbul Gösterisi   İstanbul Gösterisi EmptyPtsi Mart 12, 2007 1:46 am

Düdük pisimi sevmedin mi????Sad
Sleeper
Admin
Admin
Sleeper

İstanbul Gösterisi Empty
MesajKonu: Geri: İstanbul Gösterisi   İstanbul Gösterisi EmptyPtsi Mart 12, 2007 1:50 am

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

sarmiiiiiiiişşşşşşşşşşşşşşşş sevmez olurmuyum beeee bayıldımmmmmmmm

abicimm bunun bi kedüsü var tam bir ayuuuuuu, hayvan benim kadar ahzuhauhzuha, kilodann zor kıpırdıyooo ayrıcana kendini kimseyee sevdirmezmiş ama bana sevdirdii en azından tırmık yemedimmmmm
sunny
Admin
Admin
sunny

İstanbul Gösterisi Empty
MesajKonu: Geri: İstanbul Gösterisi   İstanbul Gösterisi EmptyPtsi Mart 12, 2007 1:53 am

Evt ilk defa birine kendini sevdirdi.Bizde çok şaşırdık. Smile Ayrıca benim oğlum şişman değil ablası sadece göbekli :)Annemlerden sen gittikten sonra zıngıtı yedim.Auzuazhuaza.Seni çoook sevmişler.Ne kadar olgun kız.Sen niye böle agrasifsin,pabuç kadar dilin var.Biraz arkadaşlarından örnek al,dediler...Azuauzahza çokta umurumdu.
ginger
Admin
Admin
ginger

İstanbul Gösterisi Empty
MesajKonu: Geri: İstanbul Gösterisi   İstanbul Gösterisi EmptySalı Mart 13, 2007 8:43 am

Sabah sabah okuduklarım beni mutlu etti doğrusu. Eğlendiğinize ve kontesim güzel bir 3 gün geçirmene çok sevindim. Umarım birgün hepberaber eğleniriz gene.

Tabi ben doğal olarak gösteriyle ilgili yorum yapamıcam ama duyduklarım bana yeter. Gayet keyifli bir gece geçirmiş herkes.

Birde "aman göbeğe dikkat ! " Smile))))))
sunny
Admin
Admin
sunny

İstanbul Gösterisi Empty
MesajKonu: Geri: İstanbul Gösterisi   İstanbul Gösterisi EmptyCuma Mart 16, 2007 1:21 pm

Merak etme düdük dün itibariyle artık cacıkta bizim gibi depresyonda...Aramıza hoşgeldin cacığım...Seni sevioz.Aynı yollardan bende geçtim.Biliriimmm nasıl bir duygu olduğunu.Takarsan daha da dolanır.Ama takmayıp kendine bir yol çizersen emin ol üstesinden gelirsin.

İstanbul Gösterisi
1 sayfadaki 1 sayfası