Rahatsızım
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Rahatsızım

Forum Ana Sayfası

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  

Açıklama

3 posters
YazarMesaj
sunny
Admin
Admin
sunny

Açıklama Empty
MesajKonu: Açıklama   Açıklama EmptySalı Mart 13, 2007 12:00 am

Bundan sonra her hafta bir program hakkında bilgi koyacağım...Öğrenmek istiyorsanız dosyaları indirirsiniz.Kafanıza takılan birşey olursa bana sorarsınız.Benim suyum ısınmaya başladı.Bu programları bir an önce öğrenip bir halt olmam lazım.Yani bekleyecek vaktim yok.Bana uyup,uymamak size kalmış.

Buraya "TASARIM" olarak tek bir adda topladığım alanlar şunlar,

Grafik
Reklamcılık
İç mimari
Web Tasarımı
Movie (Montajlama,klip,animasyon)

Bunları öğrenin sonra başımızın çağresine bakacağız...Şuan ben sizden 1-0 öndeyim.Hem mesleki bakımdan hem bilgi bakımından.Ama sizde biliyorsunuz ki sadece mesleğini okumak yetmiyor.En iyisi olmanız lazım...Sonrası kolay zaten.Başladığınız an arkası gelecektir.Ertelemeyin.Günde en az 1 saat ayırarak başlayın...Mazaret kabul etmediğimi belirtmek istiyorum.Yazın bana boş kafalarla gelmeyin...Eylüle kadar vaktimiz var.Ya kendi işimizi kurarız ya da yukarda saydığım bir alanda kendinize yol çizersiniz...Ya da sevmediğiniz mesleklerinize geri dönersiniz.

Artık silkinin...Yeteri kadar bunalımdayım zaten.

Yukarıda yazdıklarım Aslı ve Güliz için geçerli olmaktadır.

Didem
Sleeper
Admin
Admin
Sleeper

Açıklama Empty
MesajKonu: Geri: Açıklama   Açıklama EmptyÇarş. Mart 14, 2007 12:41 am

puhahahahahhaha düdük ya varya sen aslında bu kadar agrasif diilsin vallahada billahada diilsinnn
ginger
Admin
Admin
ginger

Açıklama Empty
MesajKonu: Geri: Açıklama   Açıklama EmptyÇarş. Mart 14, 2007 1:01 am

Ben resmen tırstım ahahahaha. Hocam sen daha baştan öğrencileri korkutuyorsun. Böyle hocalık olmaz. Öğrenciler kaçar sonra Razz
ginger
Admin
Admin
ginger

Açıklama Empty
MesajKonu: Geri: Açıklama   Açıklama EmptyÇarş. Mart 14, 2007 1:13 am

Şimdi yukardaki yazıyı yazdım ama korktum gene cacık kızar mı diye ... Cacığım elimizden geldği kadarıyla öğrenmeye çalışıcaz. Boş vakitlerimizde !!
sunny
Admin
Admin
sunny

Açıklama Empty
MesajKonu: Geri: Açıklama   Açıklama EmptyÇarş. Mart 14, 2007 12:41 pm

Boş vakit bulun kardeşim...Bulamıyosanızda geçip karşıma ben bunu bunu bilmiom demeyin.Auzhauhzazaa

Açıklama
1 sayfadaki 1 sayfası